Hem Sıcacık Hem Çok Şık: 2020 Kışı Mont Trendleri

Özlenen kar yağışları nihayet Şubat ayında İstanbul’u ziyaret etti. Yağışlarla birlikte kar soğukları da şehrin dört bir yanında hâkim olmaya başlayınca, günlük hayatımızın hali hazırda ayrılmaz bir parçası olan montlarımıza daha sıkı sıkıya sarılmaya başladık. Kış mevsimi rüzgarıyla, güneşiyle, yağışıyla, ayazıyla ve bazen de ılıman havalarıyla hız kesmeden devam ederken 2020 yılının kadın mont trendlerini sizler için derledik.

Şişme Montlar

Bu kış hem sıcak hem de rahat bir mont arayışındaysanız, şişme montlar tam da size göre! Puffer mont adıyla da sıklıkla anılan şişme montlar sezonun en trend dış giyim ögeleri arasında yerini aldı bile. Oversize giyimin giderek yaygınlaşmaya başladığını düşünecek olursanız, bu trendin kış giyiminde de etkili olması elbette kaçınılmazdı. Sıradan olanın ötesine geçmek ve tarzınızı size en çok hitap eden şekilde dışa vurmak istiyorsanız bu furyayı kaçırmayın.

Şişme Montlar - Hem Sıcacık Hem Çok Şık: 2020 Kışı Mont Trendleri
Uzun Kaşe Kabanlar - Hem Sıcacık Hem Çok Şık: 2020 Kışı Mont Trendleri

Uzun Kaşe Kabanlar

Klasik zevklerden vazgeçmek istemiyor ama farkınızı da yansıtabileceğiniz bir model arıyorsanız uzun kaşe kabanlara göz atmanızı tavsiye ederiz. Bileğe kadar uzanan ve sizi sıcacık saracak olan kabanlar bir yandan iş kombinlerinizin, diğer yandan şık gecelerinizin vazgeçilmezi olacak.

Dama Deseni

Bazen uyumlu bazen de zıt renklerin ortaya çıkardığı etkileşimi keskin geometrik çizgilerle bir araya getiren dama desenli montlar, 2020 kışının başından itibaren sıklıkla karşımıza çıkıyor. Zarif görünümleri ve şık duruşlarıyla tarzınıza zenginlik katmak için siz de dama desenli mont veya kabanların çekiciliğine kendinizi bırakabilir ve bu trendin bir parçası olabilirsiniz.

Dama Deseni - Hem Sıcacık Hem Çok Şık: 2020 Kışı Mont Trendleri
Kürk Detayları - Hem Sıcacık Hem Çok Şık: 2020 Kışı Mont Trendleri

Romantik Bir Tatil Planı ile Birbirinize Vakit Ayırın

Kış modasını yakından takip ederken ısınabilmek de şık olmak kadar önemlidir. İkisini bir araya getiren kürk detayları size hem sıcacık hem de yumuşacık bir deneyim sunacak. Su geçirmez montların şapkalarında yaygın olarak kullanılan kürk detayları ile tarzınızdan ödün vermeden arzuladığınız pratikliği yakalayacaksınız.

Teddy Bear

İsmini İngilizcede “oyuncak pelüş ayı” anlamına gelen teddy bear sözcüğünden alan bu modeller, bu yılın trendlerinde keskin bir sıçrama yaratarak herkesin sevgilisi haline geldi. Peluş ayı yumuşaklığıyla her an sarmalanma rahatlığını yaşatan oyuncak kürklü montlarla sıra dışı bir görünüşün peşinden gidebilir ve tarzınızla hayata meydan okuyabilirsiniz.

Teddy Bear - Hem Sıcacık Hem Çok Şık: 2020 Kışı Mont Trendleri

Kış ayları boyunca üzerinizden çıkarmayacağınız ve hayatınızın her anında yer açacağınız montlara tarzınızı taşımaya, bu yılın trendlerini takip ederek güncel kalmaya devam edin. Birbirinden güzel çok sayıda mont modeli Trump AVM’de sizi bekliyor.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN