5 Adımda Yaz Festivallerinin En Tarz İsmi Olun

Yağmurlu günleri nihayet geride bıraktık. Koca bulutların gölgesi arkasına saklanan güneş, tüm sıcaklığıyla bizi selamladı, ruhumuzu ısıttı. Gri olan günler yerini rengârenk günlere bıraktı. Her yer renklendi, çiçek açtı. İnsanlar sokaklara döküldü, neşe, dans ve eğlence tüm şehri etkisi altına aldı. Hal böyle olunca festivaller de çoğalmaya başladı. Kapalı alan festivalleri gitti, açık hava festivalleri geldi.

Özellikle yurt dışında gerçekleşen festivallerde bir moda standardı belirlendi. Bu moda standardı, ülkemizde gerçekleşen festivallerde de kendini gösterdi. Rengârenk örgü elbiseler, neon ve altın rengi takılar, boyalı saçlar… Herkes kendi modasını yaratıp festivalin ruhuna ayrı bir hava katmaya başladı. Siz de kendi tarzınızı yaratıp festivalin göz kamaştıran ismi olmak ister misiniz? O halde bu konuyla ilgili size birkaç tüyo verelim.

5 Adımda Yaz Festivallerinin En Tarz İsmi Olun

Örgü Elbiseler

Yaz sezonuna damgasını vuran örgü elbiseler, aynı zamanda festival modasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Renkli ve daha sade seçenekleri bulunan örgü elbiseler, özgür bir duruş sergilerken zarif bir şıklık da katıyor. Bu yıl plajlarda, gece yemeklerinde ve festivallerde bol bol göreceğimiz örgü elbiselerle kendi modanızı yaratabilirsiniz.

Bohem Bileklikler

Örgü elbiseleri bütünüyle tamamlayan bohem bileklikler de bu yaz festival modasının en gözde aksesuarı. İplik, renkli boncuk ve deriyle süslenen bileklikler sadece elbise severlerin değil, kot şort ve salaş gömlek severlerin de gözdesi.

Avokadolu Kolay Pizza - Diyetinizi Bozmayan 4 Tatlı Tarifi
5 Adımda Yaz Festivallerinin En Tarz İsmi Olun

Altın Renkli Küpeler ve Kolyeler

Son zamanlarda sıklıkla karşılaştığımız altın renkli kolyeler ve küpeler festival modasının da olmazsa olmazları arasında. Her kombine yakışan altın renkli kolyeleri ve küpeleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bohem bir tarzı seviyorsanız daha düz zincirler ve sallanan altın küpelerle tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Zarif bir festival modası yaratmak istiyorsanız da altın renkli halka küpeler tamamlayıcı aksesuarınız olabilir.

Botlar ve Sandaletler

Artık botlar sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da giyilmeye başlandı. Kısa şort ya da etekle kombinlenen botlar, festival modasının gözde parçası haline geldi. Bunun yanında bot giymeyi sevmeyenlerse ince deri ve halat biçimli sandaletleri tercih etmeye başladı. Siz de zevkinize göre bot ya da sandalet tercih edebilirsiniz. Bizden küçük bir tüyo: Halat tipi sandalet kullanmak istiyorsanız çıt çıtlı küçük boncuklar kullanarak sandaletlerinizi süsleyebilirsiniz. Böylece farklı bir tarz yaratıp festivalin dikkat çeken ismi olabilirsiniz.

Avokadolu Kolay Pizza - Diyetinizi Bozmayan 4 Tatlı Tarifi
5 Adımda Yaz Festivallerinin En Tarz İsmi Olun

Rengârenk Saçlar

Renkli saçlar geri döndü! Bir döneme damgasını vuran pembe, yeşil, mor ve mavi saçlar festivallerde renkli görüntüler oluşturmaya başladı. Bunun yanında en çok tercih edilen gri renk ise sade, cool ve karizmatik görünmek isteyenlerin tercihi oldu. Siz de saçlarınızı hareketlendirmek ve renkli bir görüntü oluşturmak için saçlarınızın aralarına renk atabilir, saçlarınızı rengârenk kullanabilirsiniz.

Siz de festivalin en tarz isimlerinden biri olmak istiyorsanız verdiğimiz tavsiyelerle birlikte kendi modanızı yaratın, etrafınıza ışık saçın!

5 Adımda Yaz Festivallerinin En Tarz İsmi Olun

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN