Bu Kışa Damgasını Vuracak Moda Trendleri

Her mevsimin kendine has bir tarzı var. Özellikle bu kış beklentileri aşacak ve daha cesur geçecek. Şimdiden gardırobunuzu hazırlayın, tarzınızı baştan yaratın. Çünkü bu kışın modası cesur olmak!

Metalik Renkler
Podyumlardan sokaklara fışkıran geleceğe dönüş modası hakim bu yıla. Sokaklar bilim kurgu film setine döneceğe benziyor. Siz de koleksiyonunuza metalik renklerde kıyafetler ve aksesuarlar ekleyerek kendi bilim kurgu modanızı yaratabilirsiniz.

Derinin Asaleti
Kadifenin yükselişinin ardından dikkatleri üzerine toplayan deri, moda tutkunlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Çantalarda, ayakkabılarda, eldivenlerde ve eteklerde deri detaylarını sık sık göreceğiz.

Doğanın Gizemi
Hırçın geçen kışa karşı cesur duruş! Leopar, zebra ve yılan derisi deseni ayakkabı, çanta ve hatta pantolonları ele geçirdi. Cesur, farklı, kışkırtıcı ve tarz görünmek isterseniz yılan ve zebra derisi desenini tercih etmenizi öneririz.



Ekoseler
Farklı alanlarda kullanılan ekose desenini bu kış her yerde göreceğiz. Montlarda, botlarda, şapkalarda, kabanlarda ve özellikle de çantalarda. Havalı ve modern görünüme kavuşmak istiyorsanız bu kış koleksiyonunuza mutlaka ekose desenli bir parça eklemelisiniz.

80'ler Modası
Rengarenk ve birbirinden ayrı parçaları uyum halinde kullanan 80'ler modası, 2019 kış sezonunu ele geçiriyor. Vatkalı gömlekler, ceketler ve neon renkler bu kışa damgasını vuracak gibi duruyor. Podyumlardan caddelere, şehrin her noktasında 80'lerden bir parça göreceğiz.

Sahte ve Gösterişli Kürkler
Geçmişten bu yana asaletin ve lüksün simgesi olan kürkler, farklı kombinlerle kullanılmaya devam ediyor. Çevreyi korumak ve doğaya sahip çıkmak adına moda dünyası da sahte kürkleri koleksiyonlarında kullanmaya başladı. Geçen kış çok fazla görmediğimiz sahte kürkleri artık daha fazla göreceğiz.

Zarif Tonlar
Sonbaharı anımsatan, kışa masumane renk katan pastel tonlar gözden düşmüyor. Özellikle de ten rengi, hardal sarısı, turuncu ve kahverenginin her tonu kışa en çok yakışan renkler olacak.



Şallar
Kadınların kullanmaktan vazgeçmediği şallar, zarafet sembolü olmaya devam ediyor. Farklı kombinlere uyum sağlayan desen desen şalları omuzlarda, boyunlarda göreceğiz. Tüm bunların yanında çanta gibi kolları süslediğine bile şahit olmak mümkün.

Gösterişli Kemerler
Şimdiden söyleyelim; büyük tokalı ve kalın kemerler bu kışa damgasını vuracak. Eğer dolabınızı aksesuarla doldurmak istiyorsanız kemeri öncelik listesinin başına koyabilirsiniz. Hoşunuza gideceğini düşündüğümüz ufak bir tüyo verelim; özellikle kalın ve büyük tokalı kemerler, bel kıvrımını ön plana çıkarıyor. Böylece zarif görünmenizi sağlıyor.

Verdiğimiz şık tüyoları tarzınızla bütünleştirerek, bu kış göz kamaştırıcı olabilirsiniz.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN