Sonbaharda İzlenecek 5 Film

Sonbaharda İzlenecek 5 Film

Şüphesiz ki sonbaharda dışarıda yağan yağmur eşliğinde yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri battaniyenin altına girerek elde kahve ile film izlemektir. Melankolik sonbahar havasının büyüsünü dağıtmamak için tercih edeceğiniz duygusal ve sürükleyici filmler sayesinde keyifli saatler geçirebilirsiniz. İşte ister yalnız isterseniz de sevdikleriniz ile beraber izleyebileceğiniz sonbahar filmleri…

Marilyn’le Bir Hafta

Efsanevi bir dünya yıldızı olan Marilyn Monroe ve o dönemde yeni evlendiği eşi olan İngiliz tiyatro yazarı olan Arthur Miller’ı konu alan film, asistan Colin’in gözünden anlatılıyor. Monroe’nun İngiltere’de geçen bir haftasının anlatıldığı film, sürükleyici tarzı ile izleyicileri ekrana kilitliyor.

Eve Dönüş

Andrew Largeman, başarılı bir televizyon aktörü olmak isteyen biridir. Andrew’un duygularını ve zihninin kontrolünü ele geçirmiş olan psikiyatrist babası, oğlunun annesinin ölümüne neden olduğunu onun aklına bir şekilde yerleştirmiş ve onu buna inandırmıştır. Annesinin ölüm haberini aldıktan sonra babasının ve doktorunun tavsiye ettiği ilaçları kullanmayı bırakan Andrew, gerçek hayatın ne demek olduğunu görmeye başlar. Daha sonra duygularını kontrol etmeye başlayan Andrew, genç bir kızla tanışır ve olaylar gelişir.

New York’ta Sonbahar

New York’un en önemli isimlerinden biri olan Will Keane, kadınların karşı koyamadığı son derece yakışıklı bir adamdır. Pek çok kadınla birlikte olması nedeni ile bu konuda adı çapkına çıkmıştır. Keane, bir gün olgun bir erkekle ilişki yaşama hayali kuran Charlotte Fielding ile tanışır. Keane, bu kızda daha önce hiç kimsede görmediği bir his yakalamıştır. Birbirlerinden çok farklı özelliklere sahip bu iki insanın birbiri ile olan aşkı izleyiciyi etkiliyor.

The Lake House

Tek başına yaşayan doktor Kate, stajını tamamladıktan sonra Chicago’dan gelen iş teklifini kabul eder. Bu iş teklifi Kate’yi her ne kadar memnun etse de genç kadın çok sevdiği göl kenarındaki evinden ayrılacağına da çok üzülür. Kate, eve yeni gelecek olan kiracıya bir not bırakır ve yeni adresini yazarak kendisine gelen mektupları ona postalamasını rica eder. Evin yeni kiracısı olan Alex, gelen mektupları göndermeden önce okuyacak ve Kate ile Alex’in hayatı tamamen değişecektir.

Kasım’da Aşk Başkadır

Tüm hayatını işine adayan Nelson Moss, bir ehliyet almak için girdiği sınav sırasında Sara isimli bir kız ile tanışır. Deli dolu enerjisi yüksek olan Sara, Nelson’dan kendisi ile bir ay boyunca yaşamasını ister. Kısa bir süre içerisinde aynı eve taşınan ikili birlikte yaşamaya başlar ve birbirine aşık olur. Sara hayatında ilk kez birini bu kadar çok sevecektir. Nelson ise aşık olduğu kadının kanser olduğunu bilmeden onu sevmeye devam edecektir. İki aşık ölüme rağmen hayata beraber tutunacaktır.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN