Çocuğunuzun Karnesini Kutlamak İçin Yapabileceğiniz 4 Aktivite

Karne günü yaklaşıyor! Minikler başarılarını belgeleyecek karnelerine kavuşup iki hafta boyunca keyifli bir tatilin tadını çıkaracaklar. Bu aşamada ebeveynlere de iş düşüyor. Ödevlerini yapmak hariç boş zamanlarında gezip eğlenerek aktif bir tatil geçirmelerini, boş zamanlarını verimli aktivitelerle değerlendirmelerini sağlamak tabii ki sizin elinizde. Ne de olsa dört ay boyunca sıkı çalışıp yoruldular ve güzel bir tatili hak ettiler :) Peki karnesini kutlayarak bu tatile start vereceğiniz, çocuklarınızın hem doyasıya eğlenip hem de bir şeyler öğrenebilecekleri etkinlikleri nerede bulabilirsiniz?

Çocuğunuzun Karnesini Kutlamak İçin Yapabileceğiniz 4 Aktivite

D&R Kids'i Ziyaret Etmek

Trump Alışveriş Merkezi'nin çocuk katında yer alan D&R Kids, tümüyle çocuklar için özel hazırlanmış, yaş gruplarına göre ayrılan çok sayıda kitap seçeneğinin ve çocuklar için keyifli etkinlik alanlarının bulunduğu rengârenk bir kitabevi. Karne hediyesi olarak çocuğunuza uygun bir kitap seçmek ve rafların arasında güzel vakit geçirip birbirinden renkli ve çeşitli kitapları incelemek için bire bir!

Çocuğunuzu Kidzmondo'ya Götürmek

KidzMondo çocuklarınızın gün boyunca nitelikli zaman geçirebileceği ve eğlenirken öğreneceği, Türkiye'nin ilk çocuk şehri... Kidzmondo, Trump Alışveriş Merkezi'nde 4 bin metrekarelik alanda yer alan, özel bir anayasayla çocuklar tarafından yönetilen bir şehir. Çocukların meslekleri deneyimleyerek gerçek hayatı kavradığı, ister itfaiyeci ister astronot, ister doktor ister güzellik uzmanı oldukları bir tema parkı. Çocuklar kidlar birimli para kazanarak eğlenceli aktiviteler için harcayabiliyor. Çocuğunuzu arkadaşlarıyla beraber Kidzmondo'ya götürmekten daha anlamlı bir karne hediyesi düşünebiliyor musunuz?

Çocuğunuzun Karnesini Kutlamak İçin Yapabileceğiniz 4 Aktivite
Çocuğunuzun Karnesini Kutlamak İçin Yapabileceğiniz 4 Aktivite

Escapist'te Unutulmaz Bir Kaçış Oyunu Oynamak

Trump Alışveriş Merkezi'nin B4 katında yer alan Escapist, kaçış oyunu konseptiyle ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim ve eğlence vaat ediyor. 6 farklı odada yer alan 6 farklı kaçış oyununda, bir saat içerisinde odada bulunan ve konsepte göre şekillenen bulmaca ve şifreleri çözüp kaçmayı başarmak sizin elinizde! Çocuğunuzla ve arkadaşlarıyla beraber, size uygun bir kaçış oyunu seçip keyifli ve zihin açıcı bir saat geçirmek, karne kutlaması için mükemmel bir aktivite olmaz mı?

Trumpland'deki Etkinliklere Katılmak

Ücretsiz atölye ve tiyatro oyunları, birbirinden özel sahne gösterileri, çocuklar için müthiş partiler ve çok daha fazla sürpriz Trumpland'de yer alıyor. Katın tamamına yayılan çocuklara özel mağazalar, sergi alanları ve kartlı oyuncakların da bulunduğu Trumpland, çocuklar için tam bir cazibe merkezi! Çocuğunuzun karnesini kutlamak için soluğu Trumpland'de almak şahane olmaz mı?

Çocuğunuzun Karnesini Kutlamak İçin Yapabileceğiniz 4 Aktivite

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN