Yeni Yıla Evde Girmek İsteyenler İçin Aktivite Rehberi

Yeni yıl için heyecan duyduğunuzu biliyoruz. Bu nedenle yeni yıl ruhunu yansıtacak, sizi sımsıcak evinizde daha iyi hissettirecek aktivite önerileri ile geldik. Sevdiklerinizle bir arada eğlenceyi hissedeceğiniz bu aktivitelere gelin hep birlikte göz atalım.

Yeni Yıla Evde Girmek İsteyenler İçin Aktivite Rehberi

Kutu Oyunlar

O özlediğiniz oyunları kutularından çıkarmaya hazır mısınız? O zaman başlayalım. Ailenizle ve arkadaşlarınızla birlikte olacağınız düşünülürse yılbaşında kutu oyunlar mükemmel bir aktivite olabilir. Monopoly, Tabu, Scrabble veya karar kıldığınız bir başka kutu oyunu alabilir, yılbaşı akşamını keyifli geçirebilirsiniz. Ayrıca UNO, bir kutu oyunu olmasa da büyük küçük herkesin favorileri arasında, o yüzden UNO da bu özel gece için bir başka alternatif olabilir.

Ev Partisi

"Evde kalsam da eğlenmeden olmaz" diyenlerdenseniz, ailenizle ve dostlarınızla birlikte yeni yıla keyifli bir merhaba diyebilirsiniz. Televizyonunuzu veya telefonunuzu mükemmel bir karaoke sistemi gibi kullanabilir, Bluetooth özellikli bir mikrofon ile ortamı neşelendirebilirsiniz. Ayrıca şarkınızla uyumlu dans figürlerinizi sergileyebilir, yeteneklerinizle gözleri doldurabilirsiniz. İnanın sesinizin güzel olup olmaması veya dans edip edemediğiniz bu gece için hiç önemli değil. Pandemiden dolayı bu tür toplanmalara daha mesafeliyseniz online partiler de dostlarınız ile buluşmak ve bu aktiviteleri gerçekleştirmek için muazzam bir ortam olabilir.

Yeni Yıla Evde Girmek İsteyenler İçin Aktivite Rehberi
Yeni Yıla Evde Girmek İsteyenler İçin Aktivite Rehberi

Tombala

Kutu oyunlarından bahsettik biliyoruz ama öyle bir oyun var ki yılbaşı geleneklerimizin vazgeçilmezi konumunda. Bu yüzden yılbaşı deyince hiç kuşkusuz aklımıza gelen ilk aktivitelerden biri olan, tombalaya ayrı bir yer ayırmak istedik. Tombalayı bu kadar keyifli kılan özelliklerinden biri herkesin oynayabilmesi. Nostaljik bir yılbaşı eğlencesine de sıcak bakıyorsanız, tombala sizin ve kutlamadaki herkesin katılabileceği harika bir aktivite olacaktır.

Sessiz Sinema

Eğer yılbaşını evde aileniz ve arkadaşlarınızla geçirmek istiyorsanız, yapılabilecek en iyi aktivitelerden bir diğeri ise sessiz sinema oyunudur. Özellikle dijital platformlarda yayınlanan dizi ve filmlerin popüler olduğu bu günlerde sessiz sinema sizin için güzel bir yılbaşı aktivitesi olacaktır. Hazırsanız, kaç kelime? Yerli mi yabancı mı? sorularının cevabını sadece jest ve mimikleriniz ile alalım.

Yeni Yıla Evde Girmek İsteyenler İçin Aktivite Rehberi
Yeni Yıla Evde Girmek İsteyenler İçin Aktivite Rehberi

Yılbaşı Filmleri

Film izlemek yılbaşı gecelerinin vazgeçilmez aktivitelerinden biridir. İster kalabalık olun ister tek başınıza, yılbaşını evde geçirmek isteyenler için yılbaşı temalı filmler her zaman cazip bir seçenektir. Oyun oynamak istemiyor ve daha sakin bir yılbaşı gecesi düşlüyorsanız, birkaç atıştırmalıkla yılbaşına özel bir film seçip onu izleyebilirsiniz.

Yeni yıla evinizde girme fikri size daha cazip geliyorsa bu aktiviteler ile yılbaşı gecenizi eğlenceli ve unutulmaz bir geceye dönüştürebilirsiniz. Şimdiden sizlere sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl diliyoruz.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN