Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite

Son demlerini yaşadığımız yaz, yerini tatlı tatlı sonbahara bırakırken bu mevsimde evde yapabileceğiniz en güzel beş aktiviteyi sizin için derledik. Bu yazıyı okurken arka planda Vivaldi’nin “Dört Mevsim” adlı eserinden “Sonbahar” parçasını çalmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Sevdiklerinizle Gülebileceğiniz Sessiz Sinema Gecesi

Asla eskimeyen ve sevdiklerinizle aranızdaki bağı kuvvetlendirecek olan sessiz sinema oyunu, sizleri eğlendirirken düşündürecek ve keyifli bir akşam geçirmenize yardımcı olacak.

Sevdiklerinizle Gülebileceğiniz Sessiz Sinema Gecesi - Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite
Mutfağınıza Lezzet ve Sağlık Katacak Balkabağı - Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite

Mutfağınıza Lezzet ve Sağlık Katacak Balkabağı

Evde yapılabilecek en güzel aktivitelerden biri de yemek yapmaktır. Sonbaharın vazgeçilmezi balkabağı, tatlısından çorbasına kadar her şekilde tüketebileceğiniz leziz bir gıda. Aynı zamanda içeriğinde A vitamini, fosfor ve magnezyum gibi sağlık açısından çok önemli mineraller içeriyor. Sofranızdan eksik etmeyiniz.

Sizleri İç Huzura Ulaştıracak Yoga ve Meditasyon

Günümüzün koşturmacalı metropol hayatında ne yazık ki hepimiz zaman zaman stres yaşıyoruz. Bu stresi kontrol altına alıp iç huzura ulaşmanın yollarından biriyse yoga ve meditasyon. Sessiz bir ortam, hafif bir müzik, loş bir ışık ve tütsü kokusuyla beraber iç dünyanıza doğru mutlu bir yolculuk yapmaya hazır olun.

Sizleri İç Huzura Ulaştıracak Yoga ve Meditasyon - Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite
Yaratıcılığınızı Perçinleyecek Şiir Yazımı - Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite

Yaratıcılığınızı Perçinleyecek Şiir Yazımı

Sürüler halinde göçen kuşlar, kahverengi, sarı ve kızılın bin bir tonu, rüzgarda savrulan yapraklar… Doğanın bu mucizesinden istifade etmeye ne dersiniz? Hemen elinize bir kağıt bir de kalem alın, sıcak bir kahveyle birlikte rahat bir yere geçin ve bırakın içinizdeki şair dışarı çıksın.

İçinizi Isıtacak Film Gecesi

Havaların soğumaya başlamasıyla beraber, sevdiklerinizle beraber, sıcak bir içecek eşliğinde düzenleyeceğiniz bir film gecesi, içinizi ısıtmaya yardımcı olacaktır.

İçinizi Isıtacak Film Gecesi - Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite
Bonus: Arkadaşlarınızla Birlikte Düzenleyeceğiniz Bir Kostüm Partisi: - Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite

Bonus: Arkadaşlarınızla Birlikte Düzenleyeceğiniz Bir Kostüm Partisi:

Sonbahar, aynı zamanda “Halloween”, yani Cadılar Bayramı zamanı demektir. Kökenleri uzun yıllara dayanan ve ülkemizde de son yıllarda yaygın olarak kutlanan Halloween’i siz de sevdiklerinizle beraber değişik kostümler tasarlayarak geçirebilirsiniz.

Sonbahar, renklerin, hasatın, bolluk ve bereketin mevsimidir. Bu güzel zamanların tadını doyasıya çıkardığınız mutlu ve sağlıklı bir yıl olması dileğiyle.

Sizleri İç Huzura Ulaştıracak Yoga ve Meditasyon - Sonbaharda Evde Yapabileceğiniz En Güzel 5 Aktivite

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN