Arkadaşlarla Evde Oynanabilecek Parti Oyunları

Parti oyunları, insanları bir araya getirmek, yeni dostluklar kazanmak veya eski arkadaşlarınız ile keyifli zamanlar geçirmek için harika bir yoldur. Fakat her zaman ortamı canlı ve enerjik hale getirmek kolay değildir. İşte, partilerinizde misafirlerinizi cep telefonlarından uzak tutacak basit ve eğlenceli oyun önerileri...

Sürekli Roman
Bu eğlenceli, etkileşimli oyun için ihtiyacınız olan tek şey bir kâğıt, kalem ve çılgın hayal gücüne sahip birkaç arkadaş. Arkadaşlarınızdan birine eğlenceli bir tema vererek başlayın ve 5-6 satır uzunluğunda bir hikâye yazmasını isteyin. Şimdi kâğıttaki son satırı göstererek bir sonraki oyuncudan hikâyeye devam etmesini isteyin. Kişi sayısına göre hikâyeyi devam ettirin. Sonunda, arkadaşlarınızın yarattığı edebi karışıklığı yüksek sesle okuyun. Emin olun ki kahkaha krizleri içerisinde sonuna kadar okuyamayacaksınız.

Çikolata Ödüllü Zar Atmaca
Bu oyunda ihtiyacınız olan iki zar ve büyükçe bir çikolata, ancak bu bir pasta da olabilir. Kurallar son derece basit; her oyuncu zar atmak için bir şansa sahiptir. Kim bir çift zar atmayı başarırsa çikolatadan bir parça yemek ve denemek için ikinci bir hak kazanır. Çikolata tamamen bitene kadar devam edilir ve çikolatadan en çok ısıran oyuncu kazanır.

Ben Kimim?
Çok bildik ve kolay bir oyun, ancak herkes için keyifli vakit geçirmek garantilidir. Oynayan her kişi için bir isim seçin ve her kişinin arkasına veya alnına bu ismi yapıştırın. Her oyuncu sırayla kendisinin kim olduğunu öğrenmek için 20 "evet" ya da "hayır" sorusu sorabilir. Her kişi bir sonraki soruyu sormadan önce kendileri hakkında bildiklerini anlatmaya başladığı için bu oyun gerçekten eğlenceli.

Geleneksel Parti Oyunları

Kulaktan Kulağa
Arkadaşlarla evde oynanabilecek en keyifli oyunlar arasında olan kulaktan kulağa oynaması çok kolaydır. Yan yana bir dizilimden sonra ilk kişi yanındakinin kulağına (zor) bir kelime veya cümleyi fısıldayarak söyler. Tekrar şansı yoktur, oyuncu duyduğunu yanındakinin kulağına tekrar etmek zorundadır. Son kişiye kadar bu devam eder. Ne kadar çok kişi olursa, ilk duyulan o kadar da komik bir sonla biter.

Şarkı Bilmece
Bu oyunu oynamak için iki grup oluşturulur ve bir kişi sorgucu olarak oyunu yönetir. Bir kelime vererek içerisinde o kelimenin geçtiği bir şarkının bulunması istenir. Şarkıyı ilk bulan takım oyuncusu şarkıyı doğru olarak söylemek zorundadır. En fazla şarkı tahmini yapan grup kazanır, ancak bu kazançta daha çok kahkaha vardır.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN