Sonbaharda Yapılabilecek En Keyifli Aktiviteler

Eylül ayının gelmesi ile birlikte artık resmi olarak sonbahardayız! Bu güzel mevsimde evde battaniye altında film izlemek, dışarı yağmur yağarken camın kenarında kahve eşliğinde kitap okumak tabii ki çok keyifli. Ama bunların yanı sıra yapılabilecek daha bir çok aktivite var. İşte sonbaharı keyifle geçirmenizi sağlayacak bazı öneriler…

1. Doğa Yürüyüşü Yapmak

Hafif serin havalar doğanın içerisinde spor yapmak için son derece ideal. Kendinizi en yakın ormana ya da parka atıp uzunca bir yürüyüş yapmak, içinizde birikmiş enerjiyi atmak ve doğayla bir olmak için muhteşem bir mevsim değil mi sonbahar? Bu yürüyüş aktivitelerini sevdiklerinizle beraber yapmanız veya özel bir çalma listesi ile sevdiğiniz müzikleri dinlemeniz, aldığınız keyfi arttıracaktır.

Sonbaharda Yapılabilecek En Keyifli Aktiviteler

2. Bisiklet Turuna Çıkmak

Haydi bisikletlere! Kendinize uygun bir rota belirleyip yalnız başınıza, arkadaşlarınızla ya da ülkenin pek çok noktasında zaman zaman düzenlenen bisiklet turlarına katılarak, sonbaharın keyfini çıkarabilirsiniz. Rotanızı deniz kenarına, bisiklet sürmeye müsait park ve ormanlara kırmanız da bisikletinizle yapacağınız bu egzersizi daha da keyifli kılacaktır.

3. Kamp Yapmak

Doğayla iç içe olmayı sevenlerdenseniz, sonbaharın ne çok sıcak ne de çok soğuk havasını değerlendirip kamp yapmayı düşünebilirsiniz. Ormanda, göl kenarında, dağ eteklerinde çadırınızı kurup, arkadaşlarınızla keyifli bir tatil yapabilir, temiz sonbahar havasını içinize çekebilir, şehir hayatının koşturması ve gürültüsünden en azından bir süre için uzaklaşabilirsiniz.

Masa Başı Çalışanlar İçin Pratik Egzersiz Önerileri

4. Hobilerinize Zaman Ayırın

Sonbahar evde vakit geçirmek için de son derece elverişli bir mevsim. Kapalı ve serin havalarda dışarı çıkmak istemezseniz evde hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. El işleri, yoga ve pilates, bahçe düzenleme, origami, pasta süsleme ve aklınıza gelebilecek, ilginizi çeken daha pek çok hobiyle boş zamanlarınızı verimli kullanabilirsiniz.

Masa Başı Çalışanlar İçin Pratik Egzersiz Önerileri

5. Alışveriş Yapmak

Değişen mevsimle birlikte gardrobunuzun veya evinizin eksiklerini tamamlamak için alışveriş yapabilirsiniz. Trump Alışveriş Merkezi’nde alışverişinizi tamamladıktan sonra kendinize biraz zaman ayırıp yazın deniz ve güneşten yıpranan saçlarınıza bir bakım yaptırabilirsiniz. Sonrasında arkadaşlarla keyifli bir sohbetin eşlik ettiği bir kahve buluşması ise günü tamamlamanın en tatlı hali olacaktır.

Hepinize keyifli bir sonbahar diliyoruz!

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN