Bahar Mevsiminin Birbirinden Şık Trendleri

Sonunda bahar geldi, her yer cıvıl cıvıl! Kat kat giyinmekten, üzerinizde ağırlık yapan giysilerden sıkıldınız mı? Şimdi baharın hafifliğini hissetmenin tam sırası… Hadi, bahar alışverişine! Kabanları, montları geride bırakıp baharı kucaklayabilirsiniz. Peki bu bahar neler giymelisiniz? Gelin birbirinden güzel seçenekleri hep beraber gözden geçirelim.

Çiçekli Elbiseler

Çiçekli Elbiseler
Bir bahar klasiği de elbette çiçekli elbiseler! Hava cıvıl cıvıl, kuşlar öter ve çiçekler birbiri ardına açarken, dolabınızı indirip çiçekli elbiselerinizin en güzellerini seçmenin tam zamanı. Girdiğiniz her ortamda dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak, klasik ama her zaman çok şık ve sempatik bir görünüm sağlayan çiçekli elbiseler, baharda yine yardımınıza koşacak.

Kot Ceketler

Bahar geldi çattı, demek ki uzun zamandır dolapta beklettiğimiz kot ceketleri giyinip kuşanmanın tam sırası. Bahara kot ceketten daha çok ne yakışabilir ki? Ilık ama rüzgârlı havalarda hem size havalı bir görünüm katacak, hem de uygun tonlardaki gömlek ve pantolonlarla kolaylıkla kombinleyebileceğiniz kot ceketler yine çok işinize yarayacak.

Kot Ceketler

Keten Ayakkabılar
Bütün kış, botların içinde kapalı kalan ayaklarınız artık hava almak istiyor. Birbirinden şık, rengarenk keten ayakkabılar, ince tabanlar, het yıl olduğu gibi, bu yıl da baharın favorileri arasında.

Şifon, İpek ve Kaşmir Giysiler

Şifon, İpek ve Kaşmir Giysiler

Bahara en uygun giysiler arasında şifon ve ipekten mal edilmiş şık kıyafetler olduğunu söyleyebiliriz. Elegan bir görünüm kazanıp güzelliğinizi öne çıkaran şık bir seçenek olacaktır. Pembe veya mavinin tonlarını seçmeniz bahara uygun bir tarza kavuşmanız için ideal.

Trençkotlar
Montlar gitti, gelsin trençkotlar! Zarif bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak hafif tonlardaki şık trençkotlar, baharı karşılamak için ideal. Kendine güveni ve şıklığı aynı potada birleştirmek için son derece doğru bir seçim olan trençkotların, kendi tarzınıza uydurabileceğiniz pek çok modeli mevcut. Gerisi sizin yaratıcılığınıza kalmış!

Bohem Tarzı Giyim

Bohem giyim tarzının ne olduğunu bilmiyorsanız, Coachella fotoğraflarına bakabilirsiniz. En çok sayıda örneğine Coachella festivalinde rastlayabileceğiniz bohem giyimin geçmişi 60'lı yılların bohem akımına ve hippi hareketlerine dayanıyor. Pahalılık ve gösterişten ziyade rahatlıktan doğan bir şıklığı ifade ediyor. Bu giyim tarzı günümüzde zaman zaman "boho chic" olarak da yeniden yorumlanıyor. Gittiğiniz her yere yakıştırabileceğiniz ve dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz bu giyim stili, doğal güzelliğinizi ortaya çıkarıp size spontane bir hava katacak.

Bohem Tarzı Giyim

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN