En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

Çiçek, çikolata, kazak... Sıkılmadınız mı klişe hediyelerden? Artık harekete geçip, yaratıcılığı ön plana çıkarıp el emeği göz nuru hediyeler hazırlama zamanı. Sevginizi de katarak hazırlayacağınız birçok özel hediyeyle sevdiğiniz kişiyi daha mutlu edebilirsiniz.

Sevgi Yumurtlayan Yumurtalar
Yumurtalardan hediye olur mu demeyin. Çok güzel ve eğlenceli bir hediye yapabilirsiniz. Küçük bir yumurta kutusu alın. Yumurtalara ufak delikler açarak içini boşaltın. Daha sonra küçük kağıtlara sevgi dolu notlar yazın ve yumurtaların içini bu notlarla doldurun. Yumurtaları ve kutuyu rengarenk boyayın. İsterseniz süsleyin. Sevdiğiniz kişiye hediye edin.

Sevgi Yumurtlayan Yumurtalar - En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri
Anı Tablosu - En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

Anı Tablosu
Biriktirdiğiniz güzel fotoğrafları bastırın. Bir tablo alın. O tabloyu ışıklarla süsleyin. Fotoğraflarınızı tablonun üzerine yapıştırın. Hem gece lambası olarak hem de anı tablosu olarak kullanılabilecek güzel bir hediye.

Aşk Dolu Bardak
Düz beyaz bir bardak alın. Seramik ya da porselen boyayabilen boyalarla bardağı boyayın. İsterseniz kalplerle süsleyin isterseniz sevgi dolu sözler yazın. Burası size kalmış. Çok güzel bir hediye olacağından hiç kuşkunuz olmasın.

Aşk Dolu Bardak - En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri
Anı Defteri - En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

Anı Defteri
Yaşadığınız en güzel anıları, dönüm noktalarını sevgi sözcükleriyle süslemek isterseniz bir anı defteri oluşturun. Ayrıca yazıların arasına fotoğraflarınızı da ekleyebilirsiniz. Tüm hislerinizi açığa çıkarın. Sevdiğiniz kişi, anılarınızı ve neler hissettiğinizi, düşündüğünüzü okurken çok mutlu olacaktır.

Sevginizi Taşıyan Çanta
Bir adet açık renkli bez çanta alın. Çantanın üzerinde herhangi bir desen olmasın. Kumaş boyayabilen boyalarla çantayı süsleyin. İsterseniz kalpli broşlarla da çantayı süsleyerek sevdiğinize hediye edebilirsiniz.

Sevginizi Taşıyan Çanta - En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri
Aşk Dolu Bir Kahvaltı - En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

Aşk Dolu Bir Kahvaltı
14 Şubat sabahı için güzel hazırlanmış, aşk dolu bir kahvaltı en güzel sürpriz hediyelerden birisi olabilir. Sevdiğiniz kişi için özenle kahvaltı hazırlayın!

Kalpli Çikolatalar
Kalp şeklinde bir kalıp ve çikolata ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Beyaz, bitter ve sütlü çikolatayı benmari usulü eritin ve kalp şeklindeki kalıplara dökün. Soğuması için buzdolabında bekletin. Çikolatalar katılaşınca kalıptan çıkarın ve güzel bir kutuya yerleştirin.

Kalpli Çikolatalar - En Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN