En Güzel Yılbaşı Hediyeleri

Bir yılbaşı geleneğidir sevdiklerimize hediye almak. Ofislerde, okullarda, arkadaş ortamında yapılan çekilişler, heyecanlı bekleyişler, "Acaba bana kim hediye alacak?" düşüncesiyle içi saran tatlı telaşlar... Hepsi yılbaşını anlamlı ve güzel kılan değerli hisler ama "Ne hediye alsam?" sorusu tüm gününüzü meşgul eder. Dert etmeyin çünkü size fikir verecek, yardımcı olacak hediye önerilerini listemizde derledik. Umarız, yardımcı olabiliriz. Keyifli okumalar!

Kokulu Mumlar

Vanilyalısı, dondurmalısı, kahvelisi, çikolatalısı... Bin bir çeşit kokulu mumlar, arkadaşınızı mutlu edebilir. Sevimli, renkli bir kart üzerine, anlamlı bir mesaj yazarak hediye ettiğinizde arkadaşınızın çok sevineceğine eminiz. "Ne yazacağım peki?" diye düşünebilirsiniz. Hemen ufak bir tavsiye verelim. "Ufacık bir kıvılcımla doğar tüm mutluluklar. 2019'da yüzünden gülümseme, kalbinden sevgi hiç eksik olmasın. Ve tüm güzel anlarına, muhteşem kokusuyla bu değerli hediye eşlik etsin..."

Biblolar

Bibloları hepimiz çok seviyoruz. Sadece yılbaşına özel olanları da değil. Genel itibariyle bibloların, evin en güzel köşesini süslediğini gördüğümüzde mutlulukla doluyoruz. Yılbaşını anlamlı ve özel kılmak için; noel babalısından meleklisine kadar değişik biblolardan bir tanesini arkadaşınıza hediye etmek güzel bir fikir olabilir.

Kar Küreleri

Çocukluğumuzdan bu yana bakmaya doyamadığımız, büyüsüne kapıldığımız kar küreleri, en muhteşem yılbaşı klasiği... O romantikliği, sarıyor içinizi. Hafifçe salladığınızda lapa lapa uçuşan kar taneleri, başka dünyalarda yolculuğa çıkarıyor sizi.

Defter

Yeni yıl demek, yeni anılar demek... Arkadaşınıza yeni anılarını, mutluluklarını, heyecanlarını yazacağı bir günlük ya da güzel bir defter alabilirsiniz.

Yumuşacık Kazaklar

Hazır havalar da soğukken arkadaşınızın içini ısıtacak, giydiğinde size dair anıları canlanacak bir kazakla onu mutlu edebilirsiniz. Arkadaşınızın zevkine göre dilerseniz daha düz renkli bir kazak, dilerseniz yılbaşı ruhunu yansıtan eğlenceli kazaklardan birini hediye alabilirsiniz.

Atıklar ve Bereler

Soğuk kış günlerinin ayrılmaz ikilisi; atkı ve bere.

Tıpkı arkadaşınızla olduğunuz gibi. Siz de birbirinden ayrılmayan mükemmel ikilisiniz. O yüzden arkadaşınıza yılbaşında atkı ve bere almak, anlamlı bir hediye olabilir.

Şık Bir Kupa

Sıcak çikolatasını keyifle yudumlayacağı, güne güzel bir çay ve kahve eşliğinde başlayacağı şık bir kupa kesinlikle çok güzel bir hediye tavsiyesi. Bizden söylemesi; arkadaşın ona alacağın bu şık kupa ile çok mutlu olacak.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN