2023’te Bizi Bekleyen Trendler

2023'te Bizi Bekleyen Trendler

2022 yılını acısı ve tatlısıyla geride bıraktık. Umuyoruz 2023, bütün hayallerinizin gerçekleşeceği güzel bir yıl olur. Bu yıl bizi hangi moda trendlerinin beklediğini merak ediyor musunuz? O halde gelin birlikte bakalım!

1- Kargo Pantolonlar

2023'te kargo pantolonlar geri dönüyor. Ancak bu sefer 2000‘lerdeki gibi şekilsiz, düşük belli olarak değil, daha farklı şekilde! Bu sene ilginç cep yerleşimli, ipek ve organze gibi gösterişli kumaşlı, haki ve zeytin rengi kargo pantolonlara dolabınızda yer açın!

2023'te Bizi Bekleyen Trendler
2023'te Bizi Bekleyen Trendler

2- Pul, Payet Işıltısı ve Daha ve Fazlası

2023 podyumlarındaki parlaklık miktarı, sizi adeta Paris Hilton’un temsil ettiği 2000'lere, hatta kot pantolonun üstüne bile alabildiğine payet giydiğimiz günlere ışınlayacak. Body’lerde, tişörtlerde, ceketlerde hatta eşofmanlarda bile payet taş ve zımba göreceğiz. Bu trend tüm metalik tonlarda (altın, bronz, pembe altın vb.) ağırlıklı olarak karşımıza çıkacak.

3- Maxi Etekler

2022’deki aşırı mini eteklerine inat maksi etekler, bu yıla damgasını vuracak. Bahsettiğimiz kargo ve denim trendlerine uygun olarak; çok sayıda alçak, cep süslemeli silüetler ve yerleri süpüren eteklerin yanı sıra ilginç desende baskılara ve kadife gibi beklenmedik kumaşlardan parçalar görmeye hazır olun.

2023'te Bizi Bekleyen Trendler
2023'te Bizi Bekleyen Trendler

4- Gotik Sevdası

Karamsar temanın devamı niteliğinde olan ve 2023'te gardıropları sert bir şekilde vurması beklenen bir diğer trend de gotik ihtişam. Bu trendde tek renkli renk paletleri, şeffaf kumaşlar ve dantel detayları hakim olacak. Denklemin "çekici" kısmı ise; payetler, ultra kadınsı silüetler, zarif terzilik ve modern bir stil ile geliyor!

Not: Bu tarzı yakın zamanda, Netflix'in çok sevilen Wednesday dizisinde Morticia Addams'ta da gördük :)

İşte genel olarak 2023'te gardırobumuzu bekleyen değişiklikler bu yönde. Siz de modayı yakalamak için bu trendleri takip edebilirsiniz!

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN