Yeni Normal Günlerinde Tatile Çıkmadan Önce Valizinizde Olması Gerekenler

Yeni normal, her şeyi olduğu gibi tatil anlayışımızı da etkiledi ve değiştirdi. Evlerde izole olduğumuz, home office çalıştığımız günlerin ardından kısıtlı da olsa tedbirlerimizi alarak hayata karışmaya başladık. Ve bu yaz günlerinde akla ilk gelen şey tatil yapmak. Biz de size yeni normal günlerinde tatilde içinizi rahat ettirecek öneriler hazırladık. Tatil planlarınızı yaparken bu yazdıklarımızı da göz önünde bulundurmanız iyi bir tatil geçirmenize vesile olacaktır.

Eşarp, Şal

Tatilde sürekli maske ile görünmek istemeyebilirsiniz fakat özellikle yalnız olmadığınız alışveriş yapılan, insanın çok olduğu yerlerde korunmanız gerekebilir. Şık bir eşarp bunu sağlayabilir. Ayrıca bu yıl yapılan moda etkinliklerinde şapka, badana ve eşarp gibi aksesuarlar öne çıktı ve oldukça ilgi çekti. Bu yüzden kendinizi yalnız hissetmeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Kendinize yakışanı seçin ve hem güvende kalın hem tatilin tadını çıkarın.

Eşarp, Şal - Yeni Normal Günlerinde Tatile Çıkmadan Önce Valizinizde Olması Gerekenler
Dezenfektan ve Kolonya - Yeni Normal Günlerinde Tatile Çıkmadan Önce Valizinizde Olması Gerekenler

Dezenfektan ve Kolonya

Bunu söylemimize bile gerek yok ama biz yine de hatırlatmak istedik. Yolculuk öncesi ve sonrası herhangi bir temas sonrası mutlaka ellerinizi dezenfekte etmelisiniz. Eğer sürekli aynı kokuya maruz kalmak sizi rahatsız ediyorsa farklı kokulu kolonya ve dezenfektanları deneyerek bu süreci biraz daha hoş kılmanız da mümkün. Birkaç tane alıp yedeklemenizde sizin ve sevdiklerinizin yararına olacaktır.

El Kremi

Her ne kadar sağlıklı ve virüslerden korunmanız için yararlı olsalar da kullandığınız dezenfektan ve kolonyaların cildinizi tahriş etme olasılığı yüksek. Bu yüzden korunmayı ve dezenfekte olmayı sürekli hatırladığınız gibi cildinizi de hatırlayın. Cildinizle pandemi öncesinde ilgilendiğinizden biraz daha fazla ilgilenmeli ve onu beslemelisiniz. Böylelikle yeni normal günlerde de yumuşacık ve sağlıklı bir cildiniz olur.

El Kremi - Yeni Normal Günlerinde Tatile Çıkmadan Önce Valizinizde Olması Gerekenler
Beyaz Elbise - Yeni Normal Günlerinde Tatile Çıkmadan Önce Valizinizde Olması Gerekenler

Beyaz Elbise

Biraz da yılın modasından söz edelim. Her yazın olduğu gibi bu yazın da vazgeçilmezi beyaz elbiseler olacak. Özellikle serin yaz akşamlarında, keyifli yürüyüşlerinizde size yazı hissettirecek beyaz bir kıyafetle modunuzu bulunduğunuz ortama adapte etmek için birebir.

Bohça Çanta

Bu yaz markaların favorisi bu tip çantalar olacak gibi görünüyor. Yeni normalle birlikte yanımıza almamız gerekenlerin çoğalmasıyla birlikte büyük ama şık çantaların tercih edileceği belliydi. Bohça çantalar, şıklığı ve kullanışlı olmasıyla birlikte her yerde kullanabilecek, kendinize yakıştırabileceğiniz bir aksesuar.

Bohça Çanta - Yeni Normal Günlerinde Tatile Çıkmadan Önce Valizinizde Olması Gerekenler

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN