2020 Baharı Evde Giyim Trendleri

Ilık esintilerle bardaktan boşalırcasına yağan yağmurların birleşimi olan bahar mevsimi iyiden iyiye kendini hissettiriyorken bu sezonun modasını belirleyecek trendler de merak uyandırmaya başladı. 2020 Baharını dünya genelinde çok sayıda insan evde geçiriyor olsa da online toplantılar gibi görünümünüze dikkat etmenizi gerektiren çeşitli durumlar mevcut. Güzel görünmek ve modayı takip etmek için temel sebep olan kendini iyi hissetme arzusu ise her an her yerde bizimle birlikte. Bu yıl trençkotlarla sokakları adımlamamıza biraz daha vakit var ama 2020 Bahar sezonu trendlerini çeşitli şekillerde ev giyiminize uygulayabilirsiniz. Gelin, detayları bu yazımızda inceleyelim.

Hırkalarda, Bluzlarda, Örgü Modeller Her Yerde!

Bu yıl havaların bazen ılık, bazen serin seyrettiği bahar mevsiminde örgü dokulu ince hırkalar ve bluzlar günü kurtaracak. Eş desenli hırkaları ve bluzları kombinleyerek beraber kullanabilir, hırkanızı hava serinlediğinde giyip sıcakladığınızda çıkarabilirsiniz. Üstelik bu tarzı dilerseniz kot pantolonla, dilerseniz rahat bir taytla birleştirebilirsiniz. Böylece ev rahatlığının tadını çıkarırken modayı takip etmeye ve online toplantılarda şık bir görünüm sergilemeye devam etmiş olursunuz. Örgü atletlerden örgü pantolonlara ve elbiselere bu trend önümüzdeki sezon hayatımızın her anına hâkim olacak.

Hırkalarda, Bluzlarda, Örgü Modeller Her Yerde! - 2020 Baharı Evde Giyim Trendleri
Batik Elbiseler ve Tişörtlerle Bahara Renkli Bir Merhaba! - 2020 Baharı Evde Giyim Trendleri

Batik Elbiseler ve Tişörtlerle Bahara Renkli Bir Merhaba!

Geçen yıl sinyallerini gördüğümüz batik trendi bu yıl zirvedeki yerini aldı. Tiril tiril batik elbiseler, rengarenk tişörtler ya da batik boyayla tasarlanmış çoraplar ev giyiminizi hem konforlu hem de eğlenceli bir hale getirmek için sizi bekliyor. Bol ve dökümlü yapılarıyla bahara ferah bir başlangıç yapmanızı sağlayacak olan bu modeller aynı zamanda rengarenk görünümleriyle enerjinizi tazeleyecek. Dilerseniz batik boyamayı kendiniz yapabilir ve böylece hayatınıza yeni bir hobi de katabilirsiniz.

Puantiye Detaylarıyla İster Şık İster Rahat Bir Görünüm…

Hiç eskimeyen ve dolaplarımızdaki yerini asla kaybetmeyen puantiye deseni 2020 Bahar modasına damgasını vurdu. Siz de bu trendi ev giyiminize kolaylıkla yansıtabilirsiniz. Çalışma saatlerinizde puantiye detaylı gömlekler ya da elbiselerle şık ve ciddi bir görünüm elde edebilir, geceleri ise puantiyeli pijamalarınıza bürünebilirsiniz. Her halükârda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Puantiye Detaylarıyla İster Şık İster Rahat Bir Görünüm… - 2020 Baharı Evde Giyim Trendleri
Fark Yaratan Detaylar, Evde Giyimin Vazgeçilmezi… - 2020 Baharı Evde Giyim Trendleri

Fark Yaratan Detaylar, Evde Giyimin Vazgeçilmezi…

Evde geçirdiğimiz zamanın artması ile birlikte takılara ya da diğer detaylara daha az dikkat etmeye başladık. Ancak nasıl göründüğümüzün ve nasıl hissettiğimizin en önemli bileşenleri arasında bu detaylar yer alıyor. Günü şık bir küpe olmadan geçirirseniz eksikliğini siz de dahil kimse hissetmeyebilir. Ancak sabah o küpeyi takmaya birkaç dakikanızı ayırırsanız farkı hem kendiniz hissedersiniz hem de diğer kişilerin dikkatini şıklığınızla çekebilirsiniz. Evde giyim üzerine düşünürken detayları atlamayın.

Baharın bütün evlere sağlık ve ferahlık getirmesi dileğiyle…

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN