Kışların Vazgeçilmezi: 2019 Bot Trendleri

Kış soğukları kendini yavaş yavaş hissettirmeye ve botlar vitrinlere yerleşmeye başlamışken; size ve tarzınıza en uygun botu seçmek için çok az vaktiniz kaldı. Yıllardır vitrinde olanlar mı, yıllar sonra kendini tekrar hatırlatanlar mı yoksa bu yıl trend olanlar mı? Karar veremediyseniz, 2019 kış mevsimi trend listemize bir göz atın deriz!

Çorap Botlar

Çorap botlar, ayağınızda çorap gibi başlayıp bilek hizasında bota dönüşen bir model. Bu modelden önce çorap çizmeler çok sevilmiş ve moda olmuştu. Çorap çizmelerden ilham alınarak yapılan çorap botlar, kısa oluşu ve bileğinize tam oturuşuyla bacak boyunuzu olduğundan daha uzun göstermekte. Bileğinizi ince gösterdiği ve daha zarif bir görünüm sunduğu için favori botlarınızdan biri olacağına eminiz. Giyip çıkarması oldukça rahat oluşuyla ve her kombine kolaylıkla uyum sağlamasıyla bu kışın en çok tercih edilen botları arasında yer alacak gibi.

Uykuyu İhmal Etmeyin - Güne Güzel Başlamak İçin 5 Öneri
Kışların Vazgeçilmezi: 2019 Bot Trendleri

Beyaz Botlar

Bu botlar kışın beyaz bot giymeye çekinenleri bile güzelliğiyle etkiliyor ve hızlı bir şekilde giymeye ikna ediyor. Aslında 80'lerin modası olan beyaz botlar, yeniden trendler arasına girdi ve şıklığıyla göz doldurmaya başladı bile. Sıkça tercih edildiği kombinler, dar ya da bol paça fark etmeksizin Jean pantolonlar ve tabi ki mini etekler. Favori desenlerden biri olan leopar ile de harika bir uyum yakalıyor. Düz beyaz botlar sizin tarzınız için fazla sadeyse, işlemeli ve gümüş detayları olan modellerine de göz atmanızı öneririz.

Kadife Botlar

Kadife botlarınızın üzerinize olabildiğince yalın parçalar seçerseniz botlarınız şıklığını çok daha çarpıcı bir şekilde gösterecektir. Kombininizde görsellik olarak bir bütünlük yaratmanın bir başka formülü de üstünüze giydiğiniz bluz, tişört ya da kazağınızla aynı tonlarda bir kadife bot tercih etmektir. Bu hamle ne kadar basit de olsa sizi harika bir görünüme kavuşturacaktır. Eğer parlak bir bot tercih ederseniz, günlük olarak kullandığınız en sıradan parçalarla bile gayet özenli, şık ve tarz olduğunuzu yansıtabilirsiniz. Bu kombininize birkaç şık parça daha eklerseniz, kadife botlarınızı, gece davetlerinizde de hiç düşünmeden kullanabilirsiniz.

Su İçmeyi Unutmayın - Güne Güzel Başlamak İçin 5 Öneri
Kışların Vazgeçilmezi: 2019 Bot Trendleri

Ankle Botlar

Ayak bileğinden biraz üstünde, kısa bir model olan ankle botlar hem şık hem de oldukça kullanışlı. Ankle botları tercih ettiğinizde, ister kısa ya da uzun etekle, isterseniz kot pantolonla kombininizi tamamlayabilirsiniz. Diğer botlara göre daha sert bir tarzı olan bu botları zincir, zımba, toka, taş veya bağcık detayları ile stilinizin daha feminen görünmesini sağlayabilirsiniz. Kare, kalın ve yüksek topuk kullanımları ile de ankle botlar her tarzdan kadının gönlünü fethetmeye devam ediyor. Özellikle kalem etek, deri ceket ve basic elbiseler ile tarz bir görüntü oluşturabilirsiniz. Uzun çoraplarla kombinleyerek özel bir günde tercih edebilirken, yarım çoraplarla da günlük tarzınızı yakalayabilirsiniz.

Her kışın vazgeçilmez parçalarından biri olan botlar, bu yıl da en tarz tasarımlarla vitrindeki yerlerini almaya başladılar bile. Trendleri kaçırmayın!

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN