2019 Plaj Modası

Kadınlar için nerede olursa olsun modaya uygun olan kıyafetleri giymek, aksesuarları takmak oldukça önemlidir. Ve tabii ki her lokasyonun kendine özel bir moda anlayışı var. Örneğin tüm gün dışarıda geçirilecekse daha konforlu ve şık parçalar, gece dışarı çıkılacaksa daha gösterişli kıyafetler ve göz alıcı aksesuarlar, küçük çantalar kullanılır. Sokak ve gece modasında olduğu gibi plaj modasının da kendine has kıyafetleri ve aksesuarları var. Bikini ve mayoların kesimleri, rengi, deseni dahi farklılık gösteriyor. Şapkalar, çantalar, terlikler ve hatta aksesuarlar da öyle.

Plajlarda kendinize has şıklık yaratmak istiyorsanız hep beraber 2019 yılının plaj modasına göz atalım.

2019 Plaj Modası

Kemerli Mayolar

Evet yanlış duymadınız! Bu yıl kemerli mayolar oldukça moda. Çok zarif ve şık duran kemerli mayoları plajlarda çok sık göreceğiz. Bizden söylemesi; dolabınızda, valizinizde bir adet kemerli mayo mutlaka bulundurun.

2019 Plaj Modası

Yüksek Bel Bikiniler

Retro havasını yansıtan, plajlarda çok şık bir görüntü oluşturan yüksek bel bikiniler geçen yıl da modaydı. Ancak bu yıl yüksek bel mayoları daha sık göreceğiz. Puantiyelisinden, çizgilisine, sade renklisinden, rengarenk haline kadar çok geniş seçeneği bulunan yüksek bel bikinilerden mutlaka koleksiyonunuza eklemelisiniz.

2019 Plaj Modası

Kimonolar

İster güneşlenirken giyin isterseniz de denizden çıkarken. Kimonolar sokaklardan plajlara taşıyor. Dalga dalga yayılıyor, sahilleri güzelleştiriyor. Hem şık bir görüntü yaratan hem de kullanımı konforlu olan kimonolar 2019 plaj modasının en vazgeçilmez parçası.

2019 Plaj Modası

Altın ve Gümüş Renkli Kolyeler

Gece dışarı çıkarken ve gündüz işe giderken taktığınız kolyeleri artık özgürce plajlarda da takabileceksiniz. Taşlısı, incilisi, sadesi… Siz nasıl isterseniz. Ayrıca aynı tarzda bileklik ve küpelerle kombinleyebilirsiniz. Daha minimal bir tarzınız varsa sadece kolye kullanarak bikini ve mayo kombininizi tamamlayabilirsiniz.

2019 Plaj Modası

Saç Bantları

Rengarenk saç bantlarıyla kendinize has bir tarz oluşturabilirsiniz. Saç bantları denize girerken ve denizden çıktıktan sonra saçınızın önünüze düşmesini engeller. Aynı zamanda bikininizle ya da mayonuzla hoş bir görüntü yaratır. Hem konforlu hem de oldukça şık!

2019 Plaj Modası

Ten Takıları

Günümüzün en modern takısı olarak adlandırılan ten takıları 2019 plaj modasının olmazsa olmazı! Vücudunuza yapıştırarak çok kolay bir şekilde kullanabileceğiniz ten takılarıyla göz kamaştıran bir plaj şıklığı yaratmanız mümkün.

2019 Plaj Modası

Verdiğimiz tüyoları dikkate alarak uygulayacağınız kombinasyonlarla plajın en moda ismi siz olun, herkesin ilham kaynağı olun!

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN