Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir?

Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir

Beyaz gömlekler her dolapta yer alan kurtarıcı ve modası asla geçmeyen parçalardandır. Özellikle kombin yapmayı seviyorsanız ve çeşitli renkleri bir araya getirmekten hoşlanıyorsanız bu yazımız ilginizi çekecektir. Hazır havalar ısınıyorken beyaz gömlekler de yavaş yavaş dolaptaki yerini almaya başlayacak. Gerek renginden gerek modelinden ötürü hemen hemen her parçaya yakışan beyaz gömlekleri kombinlemek oldukça kolay. Gelin birlikte her dönemin modası olan beyaz gömlekleri nasıl kombinleyebileceğinize hep birlikte göz atalım.

Kot ve Deri Pantolonlar

Klasik ve sade tarzınızın çok dışına çıkmak istemiyorsanız, beyaz gömleklerinizi deri veya kot pantolonlarınızla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Eğer bu klasik tarzı biraz daha şık bir hale getirmek isterseniz kombininizi stilettolarla veya zevkinize uygun topuklu ayakkabılarla destekleyebilirsiniz. Eğer rahatlığınızdan ödün vermek istemezseniz, spor ayakkabılarla da kullanabilirsiniz. Beyaz gömleğin en iyi yanlarından biri de spor-şık tarzını tam olarak yansıtması!

Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir
Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir

Elbise ve Tulumlar

Beyaz gömleğin güzel yanlarından biri de, sıfır kol elbise ve tulumlarla birlikte kullanılabilmesidir. Özellikle sıcak yaz aylarında her an esebilen havalar için beyaz gömlek bir nevi ceket görevi görür. Sıcakladığınız anlarda ise çıkarıp bele bağlamak veya omuza atmak da oldukça kullanışlıdır. Aynı zamanda kıyafetinizi daha canlı gösterdiğinden bütünlüğü de yakalamış olursunuz.

 

Korseler

Son zamanların en çok beğenilen parçası bele oturan korseler de beyaz gömlekle tamamlanan ve oldukça şık olan kombinlerden biri. Hemen hemen her model ve renkteki korseler beyaz gömlekler ile uyumu ve modern bir tarz yakalıyor. Siz de farklı bir tarz olan bu kombini tercih ederek hem şık hem de daha fit bir görünüm elde edebilirsiniz.

Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir
Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir

Biker Taytlar

Yine son zamanların modası olan biker tayt ve oversize giyim, beyaz gömleklerle de spor-şık tarzı yakalamak için oldukça uygun. Dilediğiniz crop top ve biker taytlarınızı oversize beyaz gömleklerle kombinleyerek hem rahat hem de şık bir kombin elde edebilirsiniz. Spor çanta ve ayakkabılarla birlikte şıklığınızı destekleyebilirsiniz.

Sweatshirtler/Kazaklar

Beyaz gömleklerin üstüne giyilen sweatshirt ve kazaklar da yine yıllardır modası geçmeyen kombinlerden biridir. Genellikle kolej havasını andıran bu tarzda beyaz gömleklerin yaka ve kol kısımları giyilen sweatshirt ve kazağa oldukça farklı, genç bir hava katıyor. Kış ve sonbahar aylarında kombinleyebileceğiniz bu tarzı uzun çizmelerle destekleyerek şıklığı yakalayabilirsiniz.

Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir


Bu birkaç kombin önerisiyle tarzınıza uygun şıklığı yakalayabilir, kendi zevkinize göre yine kendi yorumunuzu katarak stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Her tene her şekilde yakışan beyaz gömleklerinizi bir kenara atmayın, gün yüzüne çıkarın ve güzelliğinizi yansıtın.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN