En Renkli Bayram Kombinleri

Ramazan ayı bitiyor, bayram heyecanı başlıyor. Akraba ziyaretleri, araya sıkıştırılmış deniz tatili, bitmek bilmeyen arkadaş eğlenceleri, tatlı mı tatlı eş dost muhabbetleri bayramı… Hepsi ayrı güzel, çok özel. Tüm bunlar bir yana mutfakta da koşuşturma başlıyor tabii. Tatlı bir telaş sarıyor evin her köşesini. Sokaklarda bayram alışverişine çıkmış insanların selamlaşmaları ve tebessümleri… Tüm şehir bayram heyecanına teslim oluyor. Bayramlıklar alınıyor, ütüleniyor, dolapların en güzel yerlerine özenle koyuluyor. İlk bayram sabahı heyecanla bekleniyor.

Bayramlıklar hazırlanıyor hazırlanmasına ancak öncesi kararsızlıklarla dolu bir süreci içeriyor. "Ne giysem?", "Gömlek mi giysem tişört mü?", "Elbise daha rahat olur mu?"… Akıllarda hep aynı soru. Bizler de bu konuda yardımcı olmak, içleri biraz olsun rahatlatmak için en renkli bayram kombinlerini sizler için seçtik. Şimdiden renkli bayramlar!

Pratik ve Şık

Zor ve kasıntı kombinler yapmak istemeyenlere pratik ve bir o kadar da şık kombin önerimiz var. Güzel bir elbiseyle hem şık hem de rahat olabilirsiniz. Özellikle bu yıl çiçekli, net kesimli, uçuş uçuş elbiseler moda. Çiçek deseni sevmiyorsanız da daha düz bir elbise tercih edebilirsiniz. Tabii ki ayakkabılarınız ve aksesuarlarınız da çok önemli. Yaz ayında olduğumuz için daha rahat ayakkabılar, sandaletler tercih edebilirsiniz.

En Renkli Bayram Kombinleri

Maskülen

Minimal, karizmatik ve son derece şık görünmek isteyenler de maskülen bir kombini tercih edebilirler. Kumaş pantolon, güzel dökümlü bir ceket ve hoş bir gömlekle maskülen bir görünüm oluşturabilirsiniz. Ya da kalem etek ve gömlek kombiniyle de aynı etkiyi yaratabilirsiniz. İlla ki gömlek, kumaş pantolon ve ceket giymenize de gerek yok. Düz renkte bir tişört, düz bir pantolon ve spor ayakkabılarla da maskülen olabilirsiniz.

En Renkli Bayram Kombinleri

Rahat ve Göz Alıcı

Bir tatil beldesinde olacaksanız ya da daha kıyı kesimlerde bulunacaksanız bizim tavsiyemiz şık bir şort, gömlek ya da tişört ikilisiyle güzel bir kombin yapmanız. Çünkü kıyı kesimlerinde hava bayram günlerinde çok daha sıcak olacak. Haliyle bunaltıcı sıcağın çilesini yaşamak yerine daha rahat ve ferah bir kombinle gününüzü rahatlatabilirsiniz. Aynı zamanda şık aksesuarlar ile kombininize göz alıcı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

En Renkli Bayram Kombinleri

Spor Şıklık

Elbise, şort, ceket ve gömlek giymeyi tercih etmiyorsanız da sorun değil. Güzel bir jean ve tişört ikilisiyle de gayet şık, hoş ve rahat bir kombin yapabilirsiniz. Hoş bir bez ayakkabı ya da spor ayakkabıyla kombininizi tamamlayabilirsiniz.

En Renkli Bayram Kombinleri

Bayram alışverişine çıkmadıysanız mutlaka önerilerimizi kendinize tüyo edinerek alışverişinizi yapabilirsiniz. Böylece aklınızdaki tüm detaylar netleşmiş olacaktır ve alışverişinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN