Yazlık Kıyafetlerinizi Kışa Uyarlayın

Yazlık Kıyafetlerinizi Kışa Uyarlayın

Havaların soğumasıyla kışlık kıyafetler de gün yüzüne çıktı ve gardıroptaki yerini aldı. Rengarenk, yumuşak ve kalın dokusuyla içimizi ısıtan kışlık kıyafetlerimizi özlemiştik doğrusu. Ancak her gün ‘’Ne giyeceğim?’’ derdiyle uyanıyorsanız ya da bu süreçte kombinlerinizde bir değişiklik arıyorsanız tam size göre bir tavsiyemiz var.
Tabii ki yazlık kıyafetler! ‘’Nasıl yani’’ diyorsanız, yazlık kıyafetlerinizi kışa uyarlayabileceğiniz kombinlere yakından bakmak için bu yazıyı okumaya devam edin.

Saten Elbiseler

Kaygan dokusu ve canlılığıyla pek çok kişiye yakışan şık saten elbiseleri yaz boyunca fazlasıyla giymiş olabilirsiniz ancak bu mevsimde de tamamlayıcı kışlık parçalarla da giymeye devam edebilirsiniz. Özellikle siyah ve beyaz saten modelleri; boğazlı kazak, kalın salaş kazak veya kürklerle de kullanabilirsiniz. Dilerseniz uzun ince çoraplar ve botlarla da kombinlediğiniz parçaları rahatlıkla kışın tercih edebilirsiniz.

Yazlık Kıyafetlerinizi Kışa Uyarlayın
Yazlık Kıyafetlerinizi Kışa Uyarlayın

Croplar

Son zamanların vazgeçilmezi olan crop top, kışın da pek çok kadının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. ‘’Crop’un mevsimi olmaz.’’ diyerek bu parçaları kalın oduncu gömleklerle veya blazer ceketlerle birlikte kombinleyebilirsiniz. Böylelikle hem şıklığınızdan ödün vermeyecek hem de soğuktan kendinizi rahatlıkla koruyabileceksiniz. Başka bir tarzda kullanmak isterseniz de örgü model croplarınızı salaş beyaz gömleklerin üstüne giyerek de farklı bir kullanım elde edebilirsiniz. Örgü model croplar da yine son zamanlarda oldukça öne çıkan ve kışın gömleklerle kullanımı daha da yaygınlaşan parçalardan biri.

Yazlık Elbiseler

Yazlık elbiseler birbirinden renkli ve cıvıl cıvıl olunca haliyle onlardan vazgeçmek pek kolay olmuyor. Ancak kışın yazlık elbiselerinizi birbirinden renkli hırka, süveter veya kazaklarla kombinleyerek sımsıcak bir görüntü elde edebilirsiniz. Elbisenizin uzun veya kısa olması hiç fark etmez; onları çizme ve botlarla ya da dilerseniz kalın çoraplarla kışa uygun hale getirecek ve şık bir tarz oluşturabileceksiniz.

Yazlık Kıyafetlerinizi Kışa Uyarlayın
Yazlık Kıyafetlerinizi Kışa Uyarlayın

Yırtık Kotlar

Aramızda hala yırtık kot sevenler varsa onlara, bu kotları siyah çoraplarla kombinleyebileceklerini söyleyebiliriz. Soğuk kış günlerinde yırtık kotları olduğu gibi giymek pek iyi bir fikir olmayabilir ancak birbirinden desenli ve çarpıcı modellerin bulunduğu çorapları yırtık kotlarınızla giyerek onları daha fazla ön plana çıkarabilir ve soğuğun etkisini azaltabilirsiniz.

Etekler

Maxi ve midi boydaki yazlık eteklerinizi kışın giyemeyeceksiniz diye üzülüp bir kenarda bekletmeyin; çünkü bu eteklerinizi kombinlemek için kalın çoraplar ve uzun botlar oldukça harika gözüküyor. Böylelikle hem marjinal bir görüntü elde edecek hem de kışın karanlık ve soğuk havasında iç ısıtan bir kombinle göze çarpacaksınız. Dilerseniz tarz şapka ve şallarla da aksesuar ihtiyacınızı da tamamlayabilirsiniz.

Yazlık Kıyafetlerinizi Kışa Uyarlayın

Her mevsimin kendine özel güzelliği ve kendine özel bir modası oluyor ancak siz modayı kendinize yakıştırdıklarınızla yaşıyorsanız mevsimlerin pek de bir önemi yok gibi. Daha önceki yazılarımızda kışlık parçaları yazın kullanabilmenin ayrıntılarını derlemiştik. Bu hafta ise dilediğiniz yazlık parçayı kış mevsimine uygun şekilde kombinleyerek şık olmanın inceliklerini anlattık. Yine de siz mevsimler ne olursa olsun kendi modanızı ve tarzınızı yansıtmaktan asla kaçınmayın :)

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN