Sosyal Medyaya Bahar Geldi!

Sosyal Medyaya Bahar Geldi!

Isınan havalar sadece günlük yaşantımızı değil aynı zamanda sosyal medya kullanımımızı da etkiliyor. Gün içinde yaşadığımız moral değişimleri giysilerimizi, fotoğraflarımızı, müzik seçimlerimizi belirliyor. Haliyle hepsini artık sosyal medya hesaplarımızdan paylaştığımız için kullandığımız hesaplardaki paylaşımlarımızda hislerimizle paralel gidiyor. Kışın daha soluk ve koyu renkler kullanırken yazın daha açık renkler kullanıyoruz. Fotoğraflarımızın efektlerini seçerken de dikkat ediyoruz. Kışın yoğun olarak siyah beyaz, koyu efektli fotoğraflar paylaşırken yazın daha parlak efektler tercih ediyoruz.

Ama artık kışı geride bıraktığımıza göre baharı doyasıya yaşamanın zamanı geldi. Özellikle çok yoğun kullandığımız sosyal medya hesaplarımıza da baharı getirmeliyiz. Peki, bunu nasıl yapacağız? Size birkaç güzel tüyo verelim, sosyal medya hesaplarınıza bahar gelsin!

Bahar Çiçekleri Arasında Fotoğraf

Papatyalar, güller ve renk renk laleler… Baharın geldiğini ilk hissettiren bu renkli çiçekler. Bu kış yeterince kar fotoğrafı çektirdiğinize göre artık sosyal medya hesaplarınıza yağan o karların üzerini açan renkli çiçeklerle örtmelisiniz. Rengarenk bir hesaba dönüştürmelisiniz. Çiçeklerin gücünden güç almalı, yepyeni bir konseptle merhaba demelisiniz!

Sosyal Medyaya Bahar Geldi!
Sosyal Medyaya Bahar Geldi!

Lezzetli Bir Tatlı ve Kahve Olmadan Olmaz

Şehrin en güzel noktasında ancak yeşilliklerle donatılmış bir mekânda güzel bir cheesecake ve kahveyle fotoğraf çektirmelisiniz. Tatlınızın da renkli olmasına dikkat edin. Belki rengârenk makaronlar bile olabilir. Bizce siz en iyisi Trump’a gelin, birbirinden renkli mekânlarda kahvenizi yudumlarken tatlınızın da tadını çıkarın, güzel bir fotoğraf çektirin. Sosyal medya hesaplarınızdan paylaşın!

Renkli Bir Kahvaltı Sofrası

Pötükareli bir örtü üzerine kurulmuş lezzetli poğaçalarla ve keklerle donatılmış bir kahvaltı sofrası kesinlikle sosyal medyada fotoğraf paylaştığınız hesabınızın olmazsa olmazı! Takipçilerinize baharın geldiğini hissettirmek istiyorsanız mutlaka böyle bir sofra konsepti hazırlayıp sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmalısınız.

Sosyal Medyaya Bahar Geldi!
Sosyal Medyaya Bahar Geldi!

Stiliniz de Fotoğrafınızın Bir Parçası

Tatlılar, renkler her şey tamam. Sıra stilinizi doğru bir şekilde kullanıp güzel bir fotoğraf çektirmeye geldi. Renkli tişörtler, yırtık kotlar, mevsimlik bez ayakkabılarla bahara uygun bir kombin yaratıp fotoğraf çektirebilirsiniz. Böylece sosyal medya hesaplarınızı bahara uygun bir hale dönüştürebilirsiniz!

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN