Yazlık Parçalarımızı Nasıl Sonbahara Uyarlayabiliriz?

Yazlık Parçalarımızı Nasıl Sonbahara Uyarlayabiliriz?

Deniz, kum, güneş ve sıcak günlerin hüküm sürdüğü yaz mevsimini de geride bırakmaya başladık. Hafif serinleten, sonbahar aşıklarının mevsimine girmiş bulunmaktayız. Sonbaharın muazzam renkleri ve manzarasında kışa doğru yavaş yavaş hazırlıyoruz kendimizi. Haliyle kışlık kıyafetlerin, hırkaların da yavaştan dolaplardaki yerini alması gerekiyor. Ancak bu sonbaharın serinleten havalarında, yazılık kıyafetleri tamamen gözden çıkaracak değiliz. Pek çok yazlık kıyafeti kombinleyeceğimiz sezonluk parçalar da mevcut. Bu yazımızda, yazlık kıyafetlerinizle tamamlayabileceğiniz şık sonbahar parçalarına yer vereceğiz.

1) Triko Hırkalar

Yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından jean şortları ve askılı elbiselerinizi triko hırka ve kazaklarla kombinleyerek esen rüzgara karşı hem sıcak hem de şık kalabilirsiniz. Sonbaharın ara ara gelen ılık havasında sıcakladığınız an kolayca hırkanızı çıkarabilir; böylece her duruma karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Şort ve eteklerinizi çizmelerle tamamlayarak yine sonbaharda şık bir kombin yapabilirsiniz.

Yazlık Parçalarımızı Nasıl Sonbahara Uyarlayabiliriz?
Yazlık Parçalarımızı Nasıl Sonbahara Uyarlayabiliriz?

2) Oduncu Gömlekleri

Sonbaharın ve kış mevsiminin vazgeçilmez parçalarından biri de ekoseli oduncu gömlekleridir. Oduncu gömlekleri; kalın ve ısıtan formuyla yaz mevsiminden kalma crop, tişört ve eteklerinizle bir bütünlük sağlayarak sizi rüzgarlı havada hem sıcak tutacak hem de spor bir görünüm kazanmanızda etkili olacaktır. Oversize oduncu gömleklerinizi günün sıcak saatlerinde belinize bağlayarak yine spor bir görünüm elde edebilirsiniz.

3) Çizme ve Botlar

Çizme ve botlar, pek çok kombinin şık görünmesinde etkili ve göz alıcı parçalardır. Günlük ve spor kombinlerinizi çizme veya botlarla tamamlayarak sonbahara uygun bir tarz elde edebilirsiniz. Tişörtlerin yanı sıra jean şortlar ve elbiselerin altında da göz alıcı duran çizme ve botlar sonbaharda favori ve kurtarıcı parçalarınız olacak.

Yazlık Parçalarımızı Nasıl Sonbahara Uyarlayabiliriz?
Yazlık Parçalarımızı Nasıl Sonbahara Uyarlayabiliriz?

4) Trençkot ve Blazer Ceketler

Serin havaların kurtarıcısı trençkotlar, modası geçmeyen ve sonbaharın en favori parçalarındandır. Özellikle oversize modelleriyle son zamanlarda karşımıza çıkan trençkotlar her kıyafetle uyumlu bir görünüm sağlıyor. Trençkotların yanı sıra oversize blazer ceketler ile de son derece tarz ve maskülen bir hava yakalayabilirsiniz. Çizme ve topuklu ayakkabı ile kombinleyerek bu maskülen havayı kırabilir; sonbaharın göze çarpan bu parçaları ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

5) Deri Ceketler

Sonbaharda en çok tercih edilen parçalardan bir diğeri ise deri ceketlerdir. Yazın vazgeçilmezleri olan jean şortları, askılı elbise ve tişörtlerinizi, serinleyen havalarda deri ceketinizle kombinleyerek rahat ve tarz bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah ve koyu renkteki deri ceketlerinizle hemen hemen her yazlık kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Daha iddialı bir görünüm elde etmek isterseniz de daha canlı deri ceket modelleriyle çarpıcı bir kombin yaparak sonbaharda tarzınızı konuşturabilirsiniz.

Yazlık Parçalarımızı Nasıl Sonbahara Uyarlayabiliriz?

Özellikle yaz insanıysanız ve yazlık kıyafetlerinize ayrı bir düşkünlüğünüz varsa bu yazımızdaki tüyoları çok seveceksiniz demektir. Yazın vazgeçilmeyenleri şortlar, etekler ve elbiseler; sonbaharın şık parçaları ile tamamlandığında hem sıcak hem tarz kombinlere dönüşebiliyor. Sonbaharın serinleten havasında sizi ısıtacak bu parçalarla bu sezon da iddialı olacaksınız!

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN