Evde Kolay Nail Art Yapımı

Evde Kolay Nail Art Yapımı

Kadınlar için tırnak bakımı oldukça önemlidir. Belirli günlerde fazlası ile vakit ayırdığınız tırnaklarınızın daha da eğlenceli görünmesini istiyorsanız çok fazla çizim yeteneği gerektirmeyen oldukça kolay nail art tekniklerini uygulayabilirsiniz.

Renkli French

Sade ve şık olan French tekniğini birbirinden canlı renklerle denemelisiniz. Yapmanız gereken ise açık renklerde bir ojeyi tüm tırnaklarınıza uyguladıktan sonra uçlarına ince bir şerit boşluk kalacak şekilde bant yapıştırmak! Bunu silikon nail art aparatı ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Bir iki dakika kuruduktan sonra şeffaf parlatıcı sürerek tırnaklarınızın daha da eğlenceli görünmesini sağlayabilirsiniz.

Evde Kolay Nail Art Yapımı
Evde Kolay Nail Art Yapımı

Kontrast Renkler

Siyah ve beyazı bir arada kullanmayı sevenler için harika bir nail art örneği. Öncelikle tüm tırnaklarınıza istediğiniz tonda bir beyaz oje sürüyorsunuz. Ardından ince siyah bir çizgi çizerek kılavuz oluşturabilirsiniz. Bu çizgiyi kürdanla zorlanmadan ve taşırmadan çizebilirsiniz. Ardında çizdiğiniz yerden itibaren siyah ojeyle içini doldurun. Bu modeli tüm kontrast renkleri kullanarak uygulayabilirsiniz.

Tek Tırnak Modası

Artık tek bir tırnağı öne çıkarmak moda! Tüm tırnaklarınıza uygulayıp uygulamamak sizin elinizde. Böyle bir görüntü elde etmek için önce parlak bir oje sürmeniz gerekiyor. Kuruduktan sonra ince ince kestiğiniz bantları şekildeki gibi yerleştirip üzerine istediğiniz renkte bir oje sürmelisiniz.

Evde Kolay Nail Art Yapımı
Evde Kolay Nail Art Yapımı

Edebi Tırnaklar

Çok zor görünse de tırnak üzerine yazı deseni uygulaması en kolay nail art örneklerinden biri. Öncelikle tüm tırnaklarınıza açık renk bir oje sürmelisiniz. Oje kuruduktan sonra parmağınıza kolonyayı dökün ve küçük küçük kestiğiniz gazete parçalarından birini parmağınızın üzerine yerleştirip birkaç saniye bastırın. Kağıtları kaldırdığınızda yazıların tırnağınıza geçtiğini göreceksiniz!

Doğa Modası

Çam ağacı ya da çiçek desenlerini kolaylıkla tırnaklarınıza çizebilirsiniz. Bant ve tel toka yardımı ile dilediğiniz renklerde dilediğiniz çiçek desenlerini çizmek çok kolay.

Evde Kolay Nail Art Yapımı
Evde Kolay Nail Art Yapımı

Renkli Çizgiler

Bu nail art tekniğini uygulayabilmeniz için geniş açılı bir fırçaya ve 3 adet farklı renkte ojeye ihtiyacınız olacak. Öncelikle seçtiğiniz bir renk ojeyi tırnağınıza uygulayın. Ardından kalan 2 renk ojeyi bir tabağa ya da zemine damlatarak fırçanın ucunu 2 renge batırın. Fırçanın ucundaki ojeyi şekildeki gibi yatay bir şekilde tırnaklarınıza sürün. Enerjisi yüksek renkli ojeleriniz ile çevrenizdekiler tırnaklarınıza hayran kalacaklar.

Renk Yağmuru

Bu teknik de zor görünse de oldukça basit. Önce açık renk bir oje uyguluyorsunuz tırnaklarınıza. Ardından istediğiniz bir renkte ojeyi tırnak diplerinize damlatıp ince bir fırçayla aşağıya doğru istediğiniz gibi dağıtıyorsunuz.

Evde Kolay Nail Art Yapımı
Evde Kolay Nail Art Yapımı

Simli Tırnaklar

Yapımı en kolay nail art tekniklerinden birisi! İstediğiniz renkte ojeleri tırnaklarınıza uyguladıktan sonra simli ojeler ile şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Kendi kendinize nail art yapmayı istiyor ama bir türlü cesaret edemiyorsanız bu yöntemler sayesinde kolayca yapabilirsiniz. Evinizde bulunan hatta günlük hayatta fazlası ile kullandığınız çoğu nesne ile tırnaklarınızı daha da eğlenceli hale getirmek artık sizin elinizde.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN