Doğru Renkleri Kullanarak Yaz Aylarında Enerjinizi Yükseltin

Doğru Renkleri Kullanarak Yaz Aylarında Enerjinizi Yükseltin

Genellikle sadece sevdiğimiz için, yakıştırdığımız için onlara yaklaşıyoruz ama renkler içlerinde büyük enerjiler taşıyor. Hatta eski Mısır, Hindistan ve Uzak Doğu’da renklerin enerjisiyle tedavi yöntemleri geliştirilmiş, tapınaklarda hastalıkların tedavisi amacıyla da kullanılıyordu. İnsan enerji dolu bir varlıktır ve bizim en önemli enerji kaynağımız ışıktan üretilen renklerdir.

Bu enerji dolu renkler bedenlerimiz ve zihnimizle enerji kurarak bize kendi iç dünyamız ve dışa dair düşündüklerimiz arasında bir köprü kuruyor ve dengede kalmamızı sağlıyor. Hangi rengin ne anlama geldiğini bilirseniz, hangi renge ne zaman ihtiyacınız olduğunu da bilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken renklerle tanışmak ve onların enerjilerini hayatınızın her alanında kabul etmek.

Biz sizin için hayatınızın genelinde işinize yarayacağını düşündüğümüz üç rengi anlattık. Sizler de merak ettiğiniz renkleri araştırarak, ihtiyacınız olan enerjilerle uyumlanabilirsiniz.

Kırmızı

İçinizdeki tamamlayıcıyı, güçlü yanınızı biraz daha yükseltmek yaptığınız işlerden net sonuçlar çıkarmak için en ideal renk kırmızıdır. Kırmızı karşılaştığınız olaylara daha güçlü bir tavır almanızı sağlayacak bir denge veriyor. Bu enerjiyi kullandığınızda daha ayakları yere basıyor hissetmeniz mümkün. Misafir ağırladığınız, insanlarla temas kurduğunuz alanlarda kırmızı kullanarak iletişimin enerjisini yükseltebilirsiniz.

Kırmızı - Doğru Renkleri Kullanarak Yaz Aylarında Enerjinizi Yükseltin
Beyaz - Doğru Renkleri Kullanarak Yaz Aylarında Enerjinizi Yükseltin

Beyaz

Beyazın temizliği ve şifayı simgelediğini hepimiz biliyoruz fakat bu rengi sağladığı enerjiyi çoğunlukla fark etmiyoruz. Oysa beyaz yanında bulunduğu rengin enerjisini yükseltir. Size huzur, şifa ve dinlenme perspektifi katar. Hangi rengi seçerseniz seçin onu mutlaka beyazla destekleyin.

Mor

Farkındalık, içe dönmek, olumsuz enerji ve düşüncelerden sıyrılmak için ihtiyacınız olan renk kesinlikle mordur. Aynı zamanda mor, yaratıcılığı açığa çıkaran bir renktir. Meditasyon ya da herhangi yoğunlaşmaya ihtiyacınız duyduğunuz bir anda tam olarak anda kalamıyorsanız bir de üzerinize mor giyerek bunları yapmayı deneyin.

Mor - Doğru Renkleri Kullanarak Yaz Aylarında Enerjinizi Yükseltin
Bu Yazı Etkileyen Renkler - Doğru Renkleri Kullanarak Yaz Aylarında Enerjinizi Yükseltin

Bu Yazı Etkileyen Renkler

Bu sezonun trendleri arasında birbirinden renkli elbise, tulum, etek, bluz ve kimono modellerini görüyoruz. Bu modeller hem şehir insanına hem de tatil severlere göz kırpıyor. Ve kadın giyiminde her zaman olduğu gibi bu yazın da vazgeçilmezi beyaz oluyor. Beyaza turuncu ve mavi eşlik ediyor.

Erkek giyiminde ise yine yaz mevsiminde sıkça tercih edilen keten gömlekler ön planda, onları klasik kesim şortlar tamamlıyor. Erkek giyiminde beyaz ön planda olsa da sarı, çiçeksi renkler bu yaz öne çıkan kıyafetleri tamamlıyor.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN