Yılbaşı Dekorasyon Trendleri

Yılbaşı Dekorasyon Trendleri

Yılbaşının yaklaştığı bu günlerde, evinde dekorasyon değişikliği yapmak isteyen ve farklı bir dizayn ile yeni yıla girmek isteyen ev sahiplerinin şüphesiz ki aklındaki en büyük soru işareti nasıl bir yol izlemeleri gerektiği oluyor. Dekorasyonda yapılan yenilikler, köklü değişimler olduğundan belli bir plan ve proje dahilinde hareket etmek şart. Geleneksel yılbaşı dekorasyonlarını uygulamak ya da daha önce hiç denenmemiş trendleri hayata geçirmek için hazırladığımız önerilere göz gezdirebilirsiniz.

Yılbaşı Renkleri: Kırmızı ve Yeşil Trendi!

Yılbaşı Renkleri: Kırmızı ve Yeşil Trendi!

Şüphesiz ki yılbaşı denilince akla ilk gelen renkler kırmızı ve yeşil! Kırmızı ve yeşil renk dekorasyonu denilince pek tabi ki radikal bir kararla yeni koltuklar ya da mobilyalar almanız gerekmiyor. Kırmızı koltuk örtüleri, yeşil aksesuarlar yeni yıl ruhunu yansıtmak için oldukça yeterli. Yılbaşı ağacınızın üzerine asacağınız kırmızı süsler ve ağacın altına koyacağınız kırmızı-yeşil hediye paketleri bu trendi başarı ile uygulamanıza yardımcı olcaktır.

Pastel Renkli Kış Dekorasyonu!

Pastel Renkli Kış Dekorasyonu!

Sıcak renklerin aksine daha pastel ve sade renklerden hoşlanıyorsanız beyaz-gümüş ve krem renklerini dekorasyonunuzda kullanabilirsiniz. Daha doğal ve şık bir görünüm yaratmak için aksesuar ve hediye seçiminde, tercihinizi bu renklerden yana yapabilirsiniz.

Işık Detaylı Yılbaşı Dekorasyonu!

Pastel Renkli Kış Dekorasyonu!

Hayallerinizdeki yılbaşı konseptinde ışıl ışıl bir ortam varsa kesinlikle mum, fener ve led ışık sisteminden yararlanmalısınız. Özellikle kalabalık olmayan bir ortamda kutlama yapacaksanız, loş ışıklar ile elde edeceğiniz samimi ortam tüm gecenizin mükemmel geçmesine destek olacak. Kar yağışının olduğu bir günde, perdelerinizi sonuna kadar açıp, ışıklarınızı söndürüp fener, mum ya da lambader gibi daha az ışık sağlayan ürünlere yer vererek harika bir ortam oluşturabilirsiniz. Yılbaşı ağacı aldıysanız, ağacınızı da minik lambalar ile süsleyebilirsiniz. Kuracağınız yılbaşı sofrasına şamdan eklemeyi de unutmayın! Son olarak yapacağınız tek şey; ışıl ışıl bir ortamda sevdiklerinizle beraber mutluluk ve huzurla yılbaşına girmek! Mutlu Yıllar!

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN