Kıyafetten Aksesuara 2018 Moda Trendleri

Şüphesiz ki yeni yılın en çok merak edilenleri arasında moda trendleri yer alıyor. Kıyafet, ayakkabı, çanta, aksesuar ve daha pek çok kategoride yenilenen trendler, moda severleri heyecanlandırıyor. Birbirinden şık modeller, estetik tasarımlar, göz alıcı renkler ve zarif detaylar; elbiseden pantolona, ayakkabıdan çantaya, gözlükten kolyeye birçok ürün raflardaki yerini alıyor! İşte yeni sezonun en göz alıcı trendleri!

Lavanta Modası
Bahar coşkusu ile birlikte Gucci ve Victoria Beckham gibi markaların da koleksiyonlarında yer verdiği lavanta ve lilanın yumuşak tonları ortaya çıkıyor. Blazer ceketlerden, deri eteklere birçok parçada lavanta ve lila renklerini sıklıkla göreceğiz. Lavanta modası, ferah görünümü ve asil duruşu ortaya çıkaracağa benziyor.

Atletizm Trendi
Son yılların yükselen trendi atletizm, motokros ve otantik otomobil yarış üniformaları tercih eden kullanıcıların beğenilerini kazanıyor. Bu sezonun, zorlu ve kaçırılmaması gereken trendlerinden biri olmaya da devam edecek. Sıkı deri montlar, deri pantolonlar dâhil sportif duruşu ortaya çıkaran bir tarzdan daha fazlası ve iddialı formları mevcut.

Bodycon Elbiseler
Cesur renkler ve farklı dokuları olan bodycon elbiseler, zaten çok popüler ve önümüzdeki sezon da trend kalmaya devam edecek. Kısa ve uzun kollu bodycon (dar) elbiseler fazlalıkları gizlemek için mükemmel seçim! Üstelik sadece aksesuar ekleyerek şık bir gece kombini oluşturabilirsiniz.

Püsküllü Moda Trendleri ve Sofistike Stiller
Bahar aylarında vazgeçilmezlerden olan püsküllü trendini, ister deri ister ipek isterseniz de diğer kumaş türlerinde tercih edebilirsiniz. Pek çok ünlü markanın kolaksiyonunda püsküllerin yeniden doğuşuna tanık olabilirsiniz.

Büyük Boy Küpeler ve Kat Kat Kolyeler
Büyük boy küpeler ve farklı ebatta üst üste takılan kolyeler sayesinde aksesuarların eğlenceli olduğu 80'lerin dünyasına geri dönüş yapacaksınız. Boncuklar, püsküller, taşlar, künyeler gibi çok farklı parçaları bir arada kullanmak moda!

Tokalı Ayakkabı ve Sandaletler
Retro stilin temsilcilerinden tokalı ayakkabılar bahar 2018'de geri dönüyor. Bu nedenle bir iki zamansız modeli gardıropta bulundurmakta fayda var. Eğer yoksa üstten tek veya çoklu bantlı, çok şık tokalı ayakkabı modelleri ve sandaletler bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Trump AVM'deki yüzlerce marka 2018 gardırobunuzu oluşturmanız için sizi bekliyor.

BU YAZIYI OKUYANLAR BU YAZILARI DA OKUDU

HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OLUN